Stöd oss

Genom att bli fadder till ett lantrasdjur i genbank hjälper ni till med att rädda våra ursprungliga djur som användes i familjejordbruk och i fäbodbruk

Bli fadder

Genom att bli fadder till ett lantrasdjur i genbank på Hälsingegården hjälper ni till med  med att rädda våra ursprungliga djur som användes i familjejordbruk och i fäbodbruk. Är du fadder så bidrar du till omvårdnad av en del av de kostnader som är för foder, skötsel och rapportering till lantrasföreningar, biologisk mångfald, Hälsinglands kulturarv och enligt djurskyddsregler och bevarande enligt Statens Jordbruksverket. En skylt med er företags logotype sätts upp i Lammkatedralen och på vår hemsida samt eventuella nyhetsbrev och i vår marknadsföring.

Alla faddrar bjuds in till ett event under året. Ni får i er marknadsföring visa ert engagemang för fadderdjuret. Bilder på djuret ingår som kan användas på hemsidor, i trycksaker med mera.

 

Välkommen att bli fadder till något av djuren på Hälsingegården.

Faddervärdskap finns i några olika alternativ:

Brons – 7 000 kr

Som bronsfadder får ni ett fint diplom och ett agrarhistoriskt föredrag om Hälsingegården, dess jordbrukarhistoria och bevarandet av de nordiska lantraserna.

 

Silver – 25 000 kr

Som silverfadder får ni ett fint diplom och en kostnadsfri dagskonferens på Hälsingegården i en unik och kreativ kulturarvsmiljö där föredrag och visning av djuren och verksamheten ingår.

Guld – 45 000 kr

Som guldfadder får ni ett fint diplom, kostnadsfri dagskonferens med lunch eller middag för 6 personer på Hälsingegården i en unik och kreativ kulturarvsmiljö, där föredrag och visning av djuren och verksamheten ingår.

Platina – 100 000 kr

Som platinafadder får ni ett fint diplom, en kostnadsfri weekend med övernattning för 2 personer inklusive frukost och lunch eller middag i en unik och kreativ kulturarvsmijö. Föredrag och visning samt deltagande i det dagliga arbetet kan ingå.

Alternativt en dagskonferens inklusive förtäring för en grupp av 12 personer.

Vi kan även erbjuda avtal efter egna önskemål.

 

Stiftare – från 300 000 kr

Du/ni har även möjlighet att bli en av 7 stiftare till den framtida stiftelsen Hälsingegården. Alla stiftare kommer att få sitt namn och eventuell logotype ingraverad i en mässingstavla placerad vid ingången till Lammkatedralen.

Som stiftare får du även ett diplom samt ett av våra stämplade vackra ekologiska lammskinn till ett värde av ca 7-8 000 kr.

Som stiftare har du särskilda förmåner och vi kommer göra allt för att tillgodose dina/era önskemål. Vi erbjuder specialsydda avtal med företag, föreningar och privatpersoner.

 

Priserna är exklusive moms.

För mer information och tecknande av fadderskap kontakta 

Nina Östman +46 706 667072

 info@halsingegarden.se

 

Hälsingegården

Långhed 918

822 92 Alfta

Org.nr: 556258-3665

Bankgiro 5896-1293

Swish 1232493799