Stöd oss

Bli företagsfadder och hjälp oss i bevarandet av våra svenska lantraser

Genom att bli fadder till ett av djuren på Hälsingegården så hjälper ni oss i arbetet med att rädda utrotningshotade djur

Att vara fadder innebär att ni bidrar till omvårdnaden av ett djur eller flera på Hälsingegården. Ni står då för en del av de faktiska kostnaderna för bland annat mat och skötsel.

En skylt med er logotype sätts upp i Lammkatedralen och ni syns även på Hälsinegårdens hemsida. I fadderskapet ingår även ett event specialsytt för just ert företag och ett föredrag om Hälsingegårdarnas historia och verksamheten på gården. Ni kan få fri tillgång till speciellt utvalda bilder som ni kan använda i er marknadsföring i annonser, på internet eller Youtube.

Välkommen att bli en av våra faddrar.

Brons – 7 000 kr

Som bronsfadder får ni ett speciellt utformat diplom, entré och ett kortare föredrag för er personal om gården och verksamheten.

Silver – 25 000 kr

Som silverfadder får ni ett speciellt utformat diplom och en trevlig eftermiddag med enklare förtäring/kvällsevent samt föredrag om verksamheten och gården. 

Guld – 45 000 kr

Som guldfadder får ni ett speciellt utformat diplom, ett agrarhistoriskt föredrag och en finare middag med levande musik i Bröllopsstugans vackra handmålade lokaler.

Platina – 100 000 kr

Som platinafadder får ni ett speciellt utformat diplom, ett agrarhistoriskt föredrag, finare middag med levande musik och en oförglömlig weekend med övernattning och lyxig frukost.

 

Priserna är exklusive moms. 

För mer information och tecknande av fadderskap kontakta 

Nina Östman +46 706 667 072 

info@halsingegarden.se

 

Hälsingegården

 Långhed 918

 822 92 Alfta

 Org.nr: 556258-3665

 Bankgiro 5896-1293

 Swish 1232493799